De winkelwagen is leeg

Ik ben Mieke Praet. Gedurende 25 jaar heb ik op een bank gewerkt.  Sport was toen al mijn passie.

Tennis en lopen waren wekelijkse, soms dagelijkse bezigheden. Ik heb 5 marathons gelopen en weet daardoor als geen ander wat dit doet met je lichaam en geest. Dit laatste heeft mij in de wereld van yoga gebracht.
En dan komt er een moment in je leven dat je beseft dat je het over een andere boeg moet gooien. Ik heb de bank verlaten en heb de tijd genomen om een stukje van de wereld te ontdekken. Mijn fascinatie en mijn passie voor het menselijk lichaam en zijn geest, hebben mij naar Ubud, het spirituele centrum van Bali,  gebracht. Ik wou een yoga teacher worden om de gift van yoga te delen met anderen. Ik heb mijn opleiding gevolgd bij Shades Of Yoga. Een intense opleiding van meer dan een maand waar ik de methode van lesgeven heb geleerd.
Mijn leven is nu veel gemakkelijker geworden ondanks het feit dat ik absoluut geen vast stramien heb waarop ik kan steunen of terugvallen. Ik heb de zware rugzak van de westerse wereld in het oosten achtergelaten en ik voel mij bevrijd en vrij.
Speciaal voor U heb ik deze collectie uit Bali gekozen. Ik voel mij aangetrokken door de mooie, elegante en vrouwelijke look en het feit dat er wordt gewerkt met eerlijke zuivere materialen maakt het geheel nog aanlokkelijker. In Bali handgemaakte kleding geeft de plaatselijke bevolking een extra inkomen, een niet te verwaarlozen aspect. Bovendien geeft deze kleding je vrijheid van beweging en door het feit dat je met zuivere materialen werkt kan de huid tijdens je yogabeleving blijven ademen. Ook in het dagelijkse leven kan je deze elegante stuks dragen, aangenaam en comfortabel in je vrije tijd of aangevuld met iets rijkere stuks om een meer sjiekere stijl te creëren.  Ik heb deze kleine collectie aangevuld met accessoires samengesteld uit items uit het buitenland en zelfgemaakt.

Groepslessen

Maandag    10u00 - 11u00                  Okra                      Sportcentrum Sint-Pieter te Sint-Truiden

Maandag    20u00 - 21u00                  De Voorzorg           Sportcentrum Sint-Pieter te Sint-Truiden

Dinsdag      20u00 - 21u00                  Okra                      Dansschool Danami te Wellen

Woensdag  10u00 - 11u00                  Zonhoven               Evenementenhal Den Dijk te Zonhoven

Woensdag  20u00 - 21u00                  Hasselt                   Ritmostudio's te Hasselt

Donderdag 20u00 - 21u00                  Beringen                 Sportcentrum 't Kanaal te Beringen

Donderdag 21u00 - 22u00                  Beringen                 Sportcentrum 't Kanaal te Beringen

Vrijdag 10u00 - 11-00                        Zonhoven                Evenementenhal Den Dijk te Zonhoven

Privélessen

Na reservering

Yoga@work

Voor organisaties of bedrijven op aanvraag.

 

Voor meer info : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of  0477/989 114