De winkelwagen is leeg
dinsdag, 27 februari 2018 09:03

Mijn moeke

Hasselt, 27 februari 2018

 

Hi,

 

Op 5 mei valt mijn moeke op de markt. Spoedopname in het ziekenhuis, operatie aan de hersenen en dan begint een lange periode in coma.

Heel langzaam komt ze weer naar onze wereld maar praten kan ze amper en het lichaam is zo verzwakt dat ze niet meer kan staan, amper recht kan zitten.

Zwaar hulpbehoevend dus en daar sta je dan. Thuisverzorging is uitgesloten, 12u op 12u heeft ze toezicht nodig en hulp bij alles. Dus het wordt een verzorgingstehuis.

De eerste keer dat ik haar daar opzocht was ik danig over mijn toeren. Je hoort er wel eens over vertellen, ziet soms beelden op TV maar als je daar iemand moet achterlaten waar je

zielsveel van houdt, dan breekt je hart en mijn hart is nog altijd gescheurd.

Het bezoek went niet, sommige dagen eet het mij op, eigenlijk eet het mij iedere keer op, alleen kan ik er de ene dag beter mee om dan de andere dag.

Ik ga niet meer iedere dag, neen ik heb een plan gemaakt en probeer mij daar strikt aan te houden en ik probeer mij daar niet schuldig over te voelen.

Maar de morele vragen blijven !!!

Ik mis mijn moeke.

 

 

 

Mieke

 

woensdag, 31 januari 2018 13:29

Winteryogawandeling

Yoga buiten in de winter ? Ja het kan, koude kan geen excuus zijn om yoga buiten te doen.

zaterdag, 23 december 2017 19:33

Een heerlijk en liefdevol 2018 !!!

Een nieuw jaar betekent vaak goede voornemens. Doch voornemens voelen zo aan als iets moeten en in een leven waar je al zoveel moet …

zondag, 03 december 2017 11:30

Meer energie door yoga

De vitale levensenergie wordt prana genoemd in yoga. Doch de energie die je opwekt moet ook in balans zijn. Als we aandacht  ...